Bestellen

Als U een product vindt naar Uw keuze plaats het dan in de winkelwagen. Het aangaan van een bestelling houdt tevens een betaalverplichting in.
Bij elke bestelling zijn de verzendkosten € 5,95 onder het totaal bedrag van € 50,00.
Boven de € 50,00 GRATIS binnen Nederland. Voor andere landen gelden andere verzendkosten. Vraag hiernaar via het contactformulier.

Voucher code

Heeft U een voucher code vul deze dan in op de betreffende pagina. Let hierbij wel op de geldigheidsduur van de voucher.

Afrekenen

De bestelling kan men afrekenen via IDEAL.

Overboeking

Bij overboeking maakt men het bedrag van de factuur over op rekening NL41INGB0009677457 t.n.v. PeLe Trading o.v.v. factuurnummer.

Retourzenden

U heeft het recht Uw bestelling binnen14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor herroeping.  Wij vragen U dit van tevoren schriftelijk te melden aan PeLe Trading door middel van een herroepingsformulier ( zie hieronder ).
Na deze termijn heeft U 14 dagen om het produkt terug te sturen. Het terug sturen dient zoveel mogelijk in de originele verpakking te geschieden.

Terugbetaling retourzending

Na ontvangst retourzending wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. Echter de kosten voor retour van U naar PeLe Trading zijn voor Uw eigen rekening.

Meer vragen?

mail: info@peletrading.com